Midsommar 2016

Ingela skriver… Nu börjar midsommarhelgen närma sig sitt slut och jag tror de flesta är väldigt nöjda med midsommarvädret detta året. I går så strålade solen och det var varmt och skönt. Vi tog igen oss en del efter midsommaraftonens festligheter men fixade också en hel del med att ta ner bord, diska och andra skojiga saker. 🙂

Micke och jag hann med att ta en tur med vår lilla båt och det var häftigt att glida omkring med en tyst elmotor ute på Viken. Vi tog oss mot Forsvik via Spetskanalen och det var otroligt vackert där. Det finns inte mycket som går upp mot att åka båt i Sverige en vacker sommardag när det är helt vindstilla. Jag fick till och med prova på att köra båten lite.

Lite senare fick vi besök och då grillade vi kalkonfilé och åt färskpotatis och efteråt blev det jordgubbstårta (som vi inte hunnit med att göra på midsommaraftonen).

Lördagskvällen var lugn på campingen och det är kul att se alla glada barn som badar hela dagarna. Vi gick en runda på campingen på kvällen och det var full fart med kubbspel, badminton och några provade även vår boulebana. En riktigt härlig midsommarhelg med bra väder och jag kan inte räkna hur många glassar vi har sålt. Klings Glass har verkligen supergoda glassar! (Klings äger :-))

Bilder från midsommar

Bilder från midsommar

IMG_0408 IMG_0402

Kvällsmaten

Kvällsmaten

 

Lämna en kommentar