En dag på Strömsnäs naturcamping

Idag har vi jobbat för fullt på campingen. Det har inte funnits någon tid till träning, men i morgon bitti ska jag och pappa köra ett rullskidpass. I dagsläget så är det mer eller mindre fullbelagt här och det är roligt.  Ingela och jag hann i alla fall med att åka iväg till Karlsborg för att käka lunch på Idas brygga och det var gott och fint att titta på de häftiga båtarna som passerade i kanalen.

I morgon ska vi åka tidigt och det blir till Mölltorp – Karlsborg – Strömsnäs och det blir drygt 30 km. Om man ska träna här så är det bäst att komma iväg på morgonen – även om det känns segt när man ska iväg. Ingela stack iväg på ett cykelpass i morse och hon var nöjd när hon kom tillbaka.

Idag kom sista husbilen 20.30 – trots att vi stänger kl 20 – men man får vara serviceminded i denna branschen. Det var ett norskt par som ringde och frågade om vi kunde vänta på dem och det klart att vi gjorde det. Det visade sig att de bodde i Lillehammer och då fanns det lite gemensamt att prata om, den nya Swixbutiken ligger nämligen i Lillehammer.

Tyvärr blir det dåligt med bilder när vi är här på grund av dålig uppkoppling.

Lämna en kommentar