Ingen träning idag

Idag hade jag tänkt att träna något, men det blev inte så. Vädret gjorde det nästan omöjligt att cykla. I alla fall om man bara är en motionär som jag är. Hade man varit en elitidrottare så får man inte bry sig så mycket om vad det är för väder, det är bara att dra på sig träningskläderna och sticka ut. Sen så hade jag inte någon direkt lust att träna.

Men i morgon ska jag ut och köra ett distanspass i löpning. Jag tror faktiskt att det kommer att bli säsongens längsta löppass. Det är i alla fall tanken. Jag måste ju åtminstone komma i närheten av de där 21 kilometrarna som Göteborgsvarvet är så i morgon kan det nog bli 15 kilometer. Jag startar från Billingehov kl 17:00. Häng gärna med så att jag slipper springa ensam.

Jag har lämnat träningssajten Funbeat. Denna träningssajt har jag använt mig av i väldigt många år. Men nu när de ska lägga ner så har jag gått över till att rapportera min träning på skid.se. Det är lite krångligare att rapportera här men jag tror att det är i början innan man har fått in rutinen.

Lämna en kommentar