Bra rullskidpass

Igår körde jag ett riktigt bra rullskidpass. Jag stack iväg från P4-området och körde ut mot Skultorp, vidare därifrån till Varola och hemåt. Detta blev en runda på ca 75 minuter. När jag väl kom till P4 igen bytte jag om från klassiska skidor till skateskidor. Jag fick nya skatehjul av Jörgen och nu skulle de testas. Det blev ca 30 minuter skate.

De här hjulen gick riktigt fint. Det gick till och med åka bra skate trots att det var lite blött. Nu gick de här hjulen lite tyngre än mina gamla. Men då blir åkningen lite mer lik skate på snö. Hela passet kändes riktigt bra. Det var perfekt att få till ett sånt här pass nu när jag ska stå på snö inom några dagar.

På torsdag morgon drar jag och Lennart C till Idre för att vara med på konstsnöpremiären. Det ska bli riktigt häftigt att få åka skidor utomhus redan i oktober. Nu är det inte bara träning som gäller där utan vi ska jobba åt Atomic. Det ska testas och visas nya produkter. Detta är något jag verkligen gillar och jag ser fram emot några intressanta dagar.

Lämna en kommentar