Vasaloppsmorgon

Ingela skriver idag….

Söndag 3 mars och dags för Vasaloppet igen. Jag hade aldrig gått upp och sett på Vasaloppet på TV:n innan jag träffade Micke men då blev det en årlig tradition som jag tycker är kul. Tyvärr så har jag fått sitta här ensam de senaste åren eftersom Micke jobbar för Swix under Vasaloppsveckan. Han åkte upp efter jobbet i onsdags och kommer hem sent i kväll.

När jag pratat med honom i veckan har det varit fantastiskt väder med sol, några minusgrader och fasta, hårda spår. Lite synd då när man tittar på TV:n idag att det snöar ganska ymnigt. Men det är ju många som åker i spåren så förhoppningsvis kan det bli bra ändå.

Micke och hans gäng brukar titta på starten men sedan börjar veckans tråkigaste dag för dem när allt ska packas ner och inventeras vilket är ett digert jobb.

Jag hade tänkt att gå en lång powerwalk idag så jag hoppas verkligen att regnet här i Skövde slutar frampå förmiddagen. Vi får se hur det blir… Jag tänkte också se på VM:s sista lopp idag, femmilen för herrarna. Tyvärr är förhoppningarna på de svenska deltagarna väldigt låga men vi hoppas på det bästa.

Ha en fin Vasaloppssöndag!

Bild från veckans fantastiska väder i Sälen

Härlig bild, va?

 

Lämna en kommentar