Cykeltur i solsken!

Idag skriver Ingela….. Denna helgen har vi lite extra hjälp på campingen så Micke och jag skulle därmed få tid till var sitt träningspass – lyxigt! Jag hade tänkt att ge mig iväg på cykeln redan 8.30 men tyvärr så krånglade belysningen i vår husvagn och jag fick slänga på mig vanliga kläder och börja jobba medan Micke kollade säkringar etc.

Som tur var fick han tag på en kunnig person hos Cabby som kunde guida honom på displayen där vi antagligen tryckt på fel knappar och därmed orsakat krånglet. Så är det ibland….

Jag kunde i alla fall ge mig iväg vid 10.30 och körde först till Forsvik där det var Forsviksdagarna och därmed massor med folk och bilar. Denna helg drar till sig många besökare till det lilla samhället och det var många aktiviteter där. När jag kört igenom Forsvik åkte jag vidare till Mölltorp och där vidare mot Karlsborg. Det är cykelbana nästan ända från Mölltorp till Karlsborg.

I Karlsborg är det alltid massa folk ute så man får kryssa lite försiktigt fram på cykelbanorna där för att inte krocka med cyklister eller gångare. Det var tydligen någon aktivitet med gamla bilar där för det stod massor med folk och kollade och fotade bilar. Jag lyckas alltid hitta någon ny väg genom Karlsborg och denna gång cyklade jag längs med Bottensjön ett tag – härligt att cykla längs med vattnet.

Härlig vy över Bottensjön

Efter 32 genomförda km var jag väldigt nöjd med mitt träningspass och lämnade över stafettpinne till Mikael som drog iväg på rullskidorna tillsammans med vår husvagnsgranne Torbjörn. Han får skriva om det passet.

Idag ska det bli dryga 30 grader varmt och sol så passa på att njuta av dagen. Det var ca 17 grader varmt när vi åt frukost ute och Micke tog ett bad i Viken innan.

 


 

Lämna en kommentar